Microgramm 000

Davčna blagajna ADVANTIK NCR Columbus 800

Paket davčna blagajna Advantik Blagajna Columbus vsebuje:

– all-in-one računalnik NCR Columbus 800, ki ne vsebuje gibljivih delov (disk,ventilatorji) – tistih delov, ki pri navadnih računalnikih najprej odpovedo, zato ima daljšo življenjsko dobo. Izdelan je izključno za gostinsko dejavnost, saj je zelo odporen na vse zunanje dejavnike v gostinstvu, kot so razbitje, politje, vlaga , maščoba itd…

– tiskalnik  POS tiskalnik Partner RP330, ki ima tri letno garancijo. Ima tudi daljšo življensko dobo zato je idealen “partner” računalniku Columbus.

– Blagajniški program Advantik

Nakup: 2.801,12€ (Cena z DDV)  Najem: 178,12€ (Cena z DDV)
Predstavitev

NCR Columbus 800: Columbus je ena izmed najbolj priljubljenih serij blagajn v gostinstvu. Gostinci cenijo izjemno zanesljivost, lepo in praktično obliko.

Paket davčna blagajna Advantik Blagajna Columbus vsebuje:

– all-in-one računalnik NCR Columbus 800 ne vsebuje gibljivih delov (disk,ventilatorji) – tistih delov, ki pri navadnih računalnikih najprej odpovedo, zato ima daljšo življenjsko dobo. Izdelan je izključno za gostinsko dejavnost, saj je zelo odporen na vse zunanje dejavnike v gostinstvu, kot so razbitje, politje, vlaga , maščoba itd…

– tiskalnik  POS tiskalnik Partner RP330, ki ima tri letno garancijo. Ima tudi daljšo življensko dobo zato je idealen partner računalniku Columbus.

– Blagajniški program Advantik

Vprašajte nas

Če vas zanima karkoli v zvezi s programom ali artiklom, vpišite vprašanje v spletni obrazec in vam v najkrajšem možnem času odgovorimo.