Microgramm 000

Program davčna blagajna Microgramm SimPOS BAR

Program davčna blagajna Microgramm SimPOS BAR je preprost in uporaben blagajniški sistem. Namenjen je tako manjšim gostinskim obratom kot tudi najrazličnejšim storitvenim dejavnostim. Odlikuje ga pregleden in intuitiven uporabniški vmesnik, na katerega se uporabniki navadijo hitro, brez težav ali dolgotrajnega uvajanja, zato je Simpos davčna blagajna idealna rešitev za kratkotrajne dogodke. Blagajniški vmesnik je prilagojen za uporabo na različnih operacijskih sistemih in napravah (Windows, Linux, Android)

PREDNOSTI SIMPOS DAVČNE BLAGAJNE

Prednost SimPOS davčne blagajne je varnost podatkov. Le ti se prenašajo in shranjujejo v Google-ovo varno sobo in so tako dostopni od kjerkoli preko spletne applikacije Microgramm Pisarna. Ta omogoča oddaljeno delo. Praktičnost uporabe takšnega sistema je v takojšnjem izpisu podatkov, ko jih potrebujemo (na primer računovodski izkazi), takojšnjem spreminjanju prodajnih artiklov in prodajnih cen, vnosu novih delavcev in podobno.

DELOVANJE

Simpos blagajna deluje tudi takrat, ko se zaradi nepredvidljivih vzrokov prekine povezava z internetom. V tem primeru še vedno deluje izdajanje računov, le ti pa se sproti preverjajo in samodejno davčno potrdijo takoj, ko je povezava spet vzpostavljena.

SimPOS blagajna kljub svoji preprostosti nudi veliko naprednih funkcij in modulov, tudi za bolj zahtevne uporabnike. Tako je ena izmed najbolj uporabljanih funkcij vodenje delovnega časa zaposlenih, omejitev nekaterih funkcij zaposlenih pa je možna z uporabo prioritet. Za gostinske lokale, ki strežejo hrano, je na voljo izpis naročil na mrežne kuhinjske tiskalnike in druge uporabne možnosti.

  Najem: 40,26€ (Cena z DDV)
Vprašajte nas

Če vas zanima karkoli v zvezi s programom ali artiklom, vpišite vprašanje v spletni obrazec in vam v najkrajšem možnem času odgovorimo.