Microgramm 000
Microgramm denarnica
Microgramm denarnica

Usnjena denarnica (gostinska denarnica)

Usnjena denarnica (prikazana na sliki, pogosto imenovana tudi gostinska denarnica) je denarnica ki je izdelana iz kvalitetnih materialov. Denarnica je primerna tako za moške kot ženske saj je v črni barvi. Zaradi kvalitetne izdelave se denarnica največkrat uporablja tako v gostinstvu (npr. gostinski lokali) kot tudi na parkiriščih, smučiščih, notranjih in zunanjih javnih predstavitvah (koncerti, predstave), skratka povsod kjer potrebujemo hitro izmenjavo denarja in maksimalno preglednost med različnimi velikostmi bankovcev in kovancev.

Denarnica se namesto na ” ježek” ali zadrgo zapira na magnet, kar denarnici podaljša življenjsko dobo. V denarnico so všiti posebni žepi za shranjevanje bankovcev.

Denarnica je primerna je primerna predvsem za uporabo za gostinske lokale, saj je izdelane iz najkvalitetnejših materialov ima  vodoodbojno zaščito ter vložek za shranjevanje drobiža, ki je izdelan iz vzdržljive plastike in se ne polomi zlahka. Denarnico lahko zaradi univerzalnega izgleda uporabljate tudi v druge namene oziroma pri drugih dejavnostih.

Poleg denarnice je še PVC pas, ki se ga lahko prilagaja in zapenja s sponko.

Prednosti usnjene denarnice

Prednosti denarnice so predvsem vzdržljivost in odpornost na vremenske pojave. Denarnica zaradi posebnega usnja nudi tudi dobro zaščito pred UV sevanjem. Življenska doba takšne denarnice je v primerjavi s klasičnimi denarnicami lahko do nekaj 100x daljša – odvisno od obrabljenosti in načina uporabe.

Vzdrževanje denarnice

Denarnica ne zahteva posebnega vzdrževanja, lahko pa se jo premaže z izdelki, ki so namenjeni vzdrževanju usnja.

Nakup: 48,79 (Cena z DDV) 

5 na zalogi