Microgramm 000
Torbica za dlančnik

Usnjena torbica za dlančnik (torbica za android).

Usnjena torbica za dlančnik (prikazana na sliki, pogosto imenovana tudi torbica za orderman) je izdelana iz kvalitetnih materialov. Torbica za dlančnik je dodatno ojačana s tekstilom da pri ekstremni uporabi ne pride do prekomerne obrabe. Usnjena torbica za dlančnik je narejena po meri za dlančnik Samsung Xcover 5. Zaradi kvalitetne izdelave se torbica za dlančnik največkrat uporablja tako v gostinstvu (npr. gostinski lokali) kot tudi na parkiriščih, smučiščih, notranjih in zunanjih javnih predstavitvah (koncerti, predstave), skratka povsod kjer potrebujemo daljinsko naročanje Microgramm.

Torbica za dlančnik se pritrdi na usnjeni pas in omogoča brezskrbno uporabo. Na sami torbici je tudi votla zakovica, ki omogoča da s PVC trakcem pritrdimo dlančnik Samsung Xcover 5 in tako preprečimo, da bi dlančnik padel na tla.

Prednosti usnjene torbice za dlančnik

Prednosti torbice so predvsem vzdržljivost in odpornost na vremenske pojave. Denarnica zaradi posebnega usnja in ojačitev nudi tudi dobro zaščito pred udarci. Življenjska doba takšne torbice za dlančnik je v primerjavi z drugimi tudi do 100x daljša – odvisno od obrabljenosti in načina uporabe. V kolikor pride okvara pri šivih jo brezplačno popravimo.

Vzdrževanje torbice za dlančnik

Torbica za dlančnik ne zahteva posebnega vzdrževanja, lahko pa se jo premaže z izdelki, ki so namenjeni vzdrževanju usnja.

 

Nakup: 47,58€ (Cena z DDV) 
Vprašajte nas

Če vas zanima karkoli v zvezi s programom ali artiklom, vpišite vprašanje v spletni obrazec in vam v najkrajšem možnem času odgovorimo.