Microgramm 000
torbica-za-mobilni-tiskalnik-rongta

Usnjena torbica za mobilni tiskalnik (torbica za tiskalnik Rongta)

Usnjena torbica za mobilni tiskalnik (prikazana na sliki, pogosto imenovana tudi torbica za POS mobilni tiskalnik) je izdelana iz kvalitetnih materialov. Torbica za tiskalnik je dodatno ojačana s tekstilom, da pri ekstremni uporabi ne pride do prekomerne obrabe. Usnjena torbica za mobilni tiskalnik je narejena po meri za mobilni tiskalnik Rongta. Zaradi kvalitetne izdelave se torbica za tiskalnik največkrat uporablja tako v gostinstvu (npr. gostinski lokali) kot tudi na parkiriščih, smučiščih, notranjih in zunanjih javnih predstavitvah (koncerti, predstave), skratka povsod kjer potrebujemo daljinsko naročanje Microgramm.

Torbica za mobilni tiskalnik se pritrdi na usnjeni pas in omogoča brezskrbno uporabo. Torbica se na vrhu na zadnji strani zapira z ježkom, ki omogoča da mobilni tiskalnik Rongta ne pade na tla.

Prednosti usnjene torbice za mobilni tiskalnik

Prednosti torbice so predvsem vzdržljivost in odpornost na vremenske pojave. Torbica zaradi posebnega usnja in ojačitev nudi tudi dobro zaščito pred udarci. Življenska doba takšne torbice za tiskalnik je v primerjavi z drugimi tudi do 100x daljša – odvisno od obrabljenosti in načina uporabe. V kolikor pride okvara pri šivih jo brezplačno popravimo.

Vzdrževanje torbice

Torbica za mobilni tiskalnik ne zahteva posebnega vzdrževanja, lahko pa se jo premaže z izdelki, ki so namenjeni vzdrževanju usnja.

 

Nakup: 40,26€ (Cena z DDV) 
Vprašajte nas

Če vas zanima karkoli v zvezi s programom ali artiklom, vpišite vprašanje v spletni obrazec in vam v najkrajšem možnem času odgovorimo.