Microgramm 000

Dlančnik za daljinsko naročanje Samsung Galaxy Xcover 4S

Dlančnik za daljinsko naročanje Samsung  Galaxy XCover 4s je ustvarjen za kljubovanje neizprosnim pogojem in vam ob strani stoji tudi ob najtežjih preizkušnjah. Njegova oprijemljiva površina zagotavlja dober oprijem tudi na poti.

ODPORNOST

Zasnovan za delovanje kjer koli. Ker Galaxy XCover 4s izpolnjuje standarda IP68 in MIL-STD 810G, je dovolj trpežen, da kljubuje tudi najbolj neizprosnim okoljem. Med pohodništvom ali ukvarjanjem z zunanjimi športi ste lahko prepričani, da je vaša naprava varna pred prahom in vodo*.

DIMENZIJA

Zagotovite si kristalno čisto izkušnjo ogleda, kjer koli že ste. 12,67-centimetrski (5-palčni) zaslon visoke ločljivosti Galaxy XCover 4s mobilnega telefona omogoča optimalno izkušnjo ogleda fotografij, zemljevidov in drugih vizualnih vsebin – tako med potepanjem po stranskih poteh kot na terenu.

Naj vaše roke med uporabo ostanejo tople in suhe. Galaxy XCover 4s vključuje intuitivni zaslon, ki vam omogoča interakcijo z vašo napravo tudi v rokavicah, zaradi česar lahko brez težav nadaljujete z delom na odprtem ali uživate v zunanjih aktivnostih.

KAPACITETA BATERIJE

Energija za zagotavljanje še daljšega časa uporabe in večjega uživanja v mobilnem telefonu. Galaxy XCover 4s vključuje baterijo kapacitete 2800 mAh, ki vam nudi dovolj energije za tekče delo ali nemoteno pretakanje vsebin.
Nakup: 279,90€ (Cena z DDV) 
Predstavitev

Dlančnik za daljinsko naročanje Samsung Galaxy Xcover 4S:

  • Vzdržljiv dizajn
  • Samsung Knox zaščita
  • Zaščita pred vodo in prahom po standardu IP68
  • Ponaša se s 4 – jedrnim procesorjem ter 2 GB delovnim pomnilnikom.

  • Ima 16 MP zmogljiv zadnji, ter 5 MP sprednji fotoaparat.

  • Diagonala njegovega zaslona meri 12,7 cm.

Vprašajte nas

Če vas zanima karkoli v zvezi s programom ali artiklom, vpišite vprašanje v spletni obrazec in vam v najkrajšem možnem času odgovorimo.