Daljinsko naročanje v baru PIRANHA

Daljinsko naročanje v baru PIRANHA

V neposredni bližini Znamenite Stare Trte na Lentu se nahaja Piranha Cocktail Bureau. Bar že dve desetletji uspešno vodita zakonca Boštjan Kramberger in Maruša Vidovič. V tem času je prirastel k srcu številnim Mariborčanom in tudi drugim. Lastnika namreč prisegata na prijazno postrežbo in ponudbo le najboljših pijač. Od kave, hišnih limonad z okusi, domačih ledenih čajev do vrhunskih žganih pijač in koktajlov.˝Vse od začetkov, torej že od leta 1999, pa sodelujemo tudi s podjetjem Microgramm,˝ sta poudarila lastnika lokala.
Najbolj znana je Piranha po obsežni ponudbi gin tonikov. Med okoli 300 žganimi pijačami je kar 60 ginov, od tega deset slovenskih, in 22 tonikov. ˝Naši gostje lahko uživajo tako v suhih kot slajših gin tonikih, tudi v različnih cenovnih razredih. Vsakega postrežemo v primernem kozarcu, z ustreznim dodatkom in zgodbo,˝ je povedal simpatični glavni barman Uroš Pirnat, ki je barmansko znanje in izkušnje več let nabiral v Angliji, Kanadi in na Nizozemskem. Njegov velik navdih so klasični koktajli, kot je Old fashion, in lastne kreacije, kot sta ananasov daiquiri in malinov martini. ˝Pri koktajlih je pomembno, da so takoj, ko so pripravljeni, postreženi.

Pri tem nam je v veliko pomoč tudi sistem davčnih blagajn in daljinskega naročanja Microgramm. Še posebej, ko je naš vrt s pogledom na Dravo polno zaseden. Takrat natakar na vrtu v dlančnik vnese naročilo in po potrebi doda posebne gostove želje. Naročilo se daljinsko preko internetne povezave prenese do barmana za šankom, ki že takoj lahko začne pripravljati pijače. Na ta način je postrežba hitra in učinkovita,˝ sta še povedala barmana Uroš Pirnat in Darijan Žumer.

Piranha Cocktail Bureau