Daljinsko naročanje: učinkovitejša strežba z več dobička

Daljinsko naročanje hrane in pijače je izjemno dobra rešitev za gostinske obrate, kot so restavracije, bari in kavarne. Omogoča hitro in enostavno upravljanje naročil ter povečanje obsega poslovanja. Preverite, kako daljinsko naročanje deluje, kakšne prednosti ponuja in kaj vse potrebujete za vzpostavitev učinkovitega sistema.

Daljinsko naročanje: učinkovitejša strežba z več dobička

Kako deluje daljinsko naročanje?

S kakovostno in zanesljivo programsko opremo je naročanje na daljavo zelo enostavno. Natakar pri mizi pobere naročilo in ga na licu mesta vnese v svoj dlančnik. Sistem nato podatke o naročilu samodejno posreduje iz dlančnika do glavne blagajne in kuhinje, kjer lahko drugo osebje naročilo pripravi in ga hitro dostavi stranki.

Kakšne so prednosti daljinskega naročanja?

Naročanje na daljavo ni le enostavno, temveč ima tudi številne druge prednosti.

Učinkovitejša strežba

Ena izmed glavnih prednosti naročanja na daljavo je učinkovitejša strežba. Davčne blagajne z daljinskim naročanjem natakarjem omogočajo hitrejše sprejemanje in predajanje naročil, kar pripomore k hitrejši obdelavi in dostavi naročil. Produktivnost osebja je tako višja, njihovo delo pa lažje. Takšen sistem naročanja prav tako zmanjšuje možnost napak. Je namreč preprost za uporabo in omogoča vnos različnih kombinacij in morebitnih dodatnih želja strank.

Bolj zadovoljne stranke in več prometa

Ker ti blagajniški sistemi izboljšajo tako hitrost kot tudi kakovost strežbe, so stranke v gostinskih obratih, kjer jih uporabljajo, veliko bolj zadovoljne. Zato vpeljava takšne davčne blagajne na dolgi rok prinaša več prometa. Zaradi večje učinkovitosti pa lahko osebje lažje postreže večje število gostov. To je najbolj opazno ob živahnih dnevih, ko sta učinkovitost in hitrost ključnega pomena.

Lažji nadzor dela in vodenje evidence

Davčne blagajne z daljinskim naročanjem pa niso le odličen pripomoček za poslovanje s strankami, temveč tudi za upravljanje obrata. Nadzorovanje dela zaposlenih in vodenje evidenc sta namreč bistveno lažja z blagajno, ki samodejno vodi statistike, kot so, koliko gostov je bilo postreženih, kdo jih je postregel in kdo je izdal račun. Ker prav tako beleži vsa naročila in stanje v blagajni, omogoča tudi lažji pregled nad celotnim poslovanjem.

Daljinsko naročanje: učinkovitejša strežba z več dobička

Kako do davčne blagajne z daljinskim naročanjem?

Davčno blagajno in pripadajočo opremo lahko kupite ali najamete. Najem je idealna rešitev za vse, ki še niso povsem prepričani o nakupu ali pa jo potrebujejo le za krajši čas.

Ne glede na to, ali boste blagajno kupili ali najeli, pa je to vsekakor naložba, ki se vam bo hitro obrestovala. S to opremo boste namreč tako povečali učinkovitost zaposlenih pri delu kot tudi pritegnili več strank.

Davčna blagajna Advantik – vse, kar potrebujete

Če razmišljate o najemu ali nakupu davčne blagajne za svoj gostinski obrat, imamo za vas vsestransko rešitev, ki bo ustrezala prav vsem vašim potrebam.

Davčna blagajna Microgramm Advantik z daljinskim naročanjem za Android je idealna za restavracije, bare in hotele. Poleg davčne blagajne ob nakupu ali najemu prejmete tudi dlančnik (ali tablični računalnik, če vam ta bolje ustreza) z zaščitno torbico, mobilni tiskalnik s torbico za tiskanje računov ter učinkovit in enostaven program Advantik.

Prednosti davčne blagajne Advantik

Naša davčna blagajna je zasnovana z mislijo na gostince in omogoča:

  • vnos naročila v dlančnik že pri mizi,
  • vnos opomb pri naročilu,
  • možnost združevanja ali ločevanja naročil,
  • prenos naročil med natakarji,
  • izpis računov na priložen mobilni tiskalnik in
  • vodenje različnih statistik o poslovanju.

Oglejte si vse podrobnosti davčne blagajne Android z daljinskim naročanje. Če razmišljate o nakupu ali najemu davčne blagajne, se obrnite na nas! Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem svetovala in odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Ne oklevajte in s primerno opremo uresničite poln potencial svojega gostinskega obrata!