Najem POS terminala: najboljša rešitev za vaše podjetje

Najem POS terminala je najboljša rešitev za vsa podjetja, ki želijo svojim strankam omogočiti priročno in enostavno plačevanje s plačilnimi karticami. Preverite, kaj točno POS terminali so, zakaj je smiselno najeti POS terminal ter kakšno vrsto POS terminala potrebujete za svoje podjetje.

Najem POS terminala: najboljša rešitev za vaše podjetje

Vse o POS terminalih

POS terminal je elektronska naprava, ki omogoča plačevanje s plačilnimi karticami. Deluje tako, da uporabnik preprosto prenese ali vtipka znesek plačila, stranka pa nato svojo plačilno kartico vstavi v režo ali jo približa NFC čitalniku. Večina POS terminalov danes namreč podpira tudi brezstično plačevanje z brezstičnimi karticami in mobilnimi denarnicami.

Zakaj potrebujete POS terminal za svoje podjetje

Najem POS terminala je smiseln za prav vsa podjetja, ki svoje storitve ali blago prodajajo neposredno na fizičnih lokacijah. Brezgotovinsko poslovanje namreč postaja vse bolj razširjena praksa. Stranke preprosto raje uporabljajo plačilne kartice in druga digitalna plačilna sredstva kot gotovino.

Kljub temu ogromno slovenskih podjetij še nima POS terminala. To pogosto vodi v izgubo prometa, ker se njihove potencialne stranke odločajo za konkurente, ki ga imajo. POS terminal namreč olajša in pospeši postopek plačevanja, kar pripomore k boljši nakupovalni izkušnji in večjemu zadovoljstvu strank.

Brezgotovinsko poslovanje pa ima tudi številne druge prednosti. Je bolj prijazno okolju, omogoča večjo transparentnost pri poslovanju in preprečuje sivo ekonomijo.

Prednosti najema POS terminala

Najem POS terminala je naložba, ki se vam bo hitro obrestovala. S POS terminalom boste povečali učinkovitost pri delu ter pritegnili tudi tiste stranke, ki ne nosijo s seboj gotovine. Prav tako olajšujejo nadzor nad transakcijami in zmanjšujejo možnost napak. So zanesljivi, varni in enostavni za uporabo.

Izbira POS terminala

Pri izbiri POS terminala je ključno, da upoštevate specifične potrebe vašega podjetja.

Za podjetja, ki bodo imela terminal vedno na istem ali podobnem mestu, so primernejši žični terminali. Za podjetja, ki potrebujejo večjo fleksibilnost, so primernejši brezžični terminali. Za gostinske obrate pa so najbolj elegantna rešitev dlančniki, ki zagotavljajo najvišjo stopnjo mobilnosti, ne da bi bili preveč moteči.

Različne vrste terminalov imajo različne prednosti in slabosti, zato vam nudimo strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri. Kontaktirajte nas in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Najem POS terminala: najboljša rešitev za vaše podjetje

Microgramm: Vse na enem mestu

“Biti brez POS terminalov Microgramm bi pomenilo korak nazaj za našo celotno ekipo. Olajšali so nam delo, še posebej pa so vsi udeleženci navdušeni nad elektronskimi napitninami.”

Nace Šumrada, lastnik lokala Kavarna Triglav

Če razmišljate o najemu POS terminala ali davčne blagajne, ste na pravem mestu!

Smo informacijsko podjetje, ki se že več kot 30 let ukvarja z razvojem in podporo blagajniških sistemov. S pomočjo nizozemskega podjetja smo razvili popolno plačilno platformo, ki omogoča enostaven pristop k plačilu in pripomore k boljši izkušnji strank. Poleg tega omogoča tudi dajanje digitalnih napitnin. Le-te si lahko po službi zaposleni s pomočjo integriranega kalkulatorja tudi razdelijo.

Pri razvijanju plačilne platforme smo upoštevali tudi pogoste težave, kot so napake pri vnašanju zneskov v POS terminal. Zato smo sistem zasnovali tako, da se znesek na terminale prenese direktno iz Microgramm blagajne.

Naš sistem omogoča tudi enostaven pregled nad vsemi izvedenimi transakcijami. Dostop do teh podatkov lahko dodelite tudi direktno svojemu računovodskemu servisu.

Pri Microgrammu pa vam nudimo več kot le dobre naprave in vrhunski sistem. Ker se zavedamo, da je pomembna tudi podpora, vam je naš servis na voljo vse dni v letu med 08:00 in 23:00.

Najem POS terminala pri nas je enostaven, cenovno ugoden in vključuje zavarovanje naprave v primeru nedelovanja ali poškodb.

Oglejte si našo ponudbo, odkrijte najprimernejšo rešitev za svoje podjetje in izboljšajte svoje poslovanje.

Najem POS terminala: najboljša rešitev za vaše podjetje

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali moram iti na svojo banko ?

Ne potrebujete obiska svoje bank, saj vam vse uredimo pri Microgrammu.

Kakšni so stroški izplačil, kakšne so provizije?

Provizije so primerljive z bankami.

Ali je možen najem POS terminala?

Microgramm vam nudi enostaven in cenovno ugoden najem POS terminala. Oddajamo več sodobnih naprav, ki imajo ogromno prednosti pred drugimi napravami na trgu. Za več informacij nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali na vsakem koraku!