POS TERMINALI MICROGRAMM

Elektronska napitnina

Microgramm vam za plačevanje s karticami nudi širok izbor POS terminalov, ki imajo veliko novih tehničnih rešitev in prednosti pred ostalimi produkti na trgu. Izberete si lahko POS terminal, ki je primeren prav za vašo uporabo: žični, prenosni, v kolikor pa uporabljate daljinsko naročanje, vam lahko ponudimo dlančnik, ki je hkrati tudi POS terminal.

Tako ima lahko sedaj vaš natakar dlančnik, dimenzij samo 70 mm x 130 mm x 15 mm, na katerem teče program Advantik in vsebuje tudi POS terminal. To mu omogoča lažje delo, gost pa lahko plača hitreje.

S programom Microgramm boste lahko videli, koliko ima posamezen natakar procentualno napitnine. To vam pomaga pri oceni, koga gostje bolj nagradijo za njegov trud, torej je pri gostih bolj priljubljen.

Nekateri člani ekipe, kot so šankisti ali kuharji, nimajo možnosti napitnin, njihovo dobro ali slabo delo pa vseeno prispeva k zadovoljstvu gosta. Zato smo v program Microgramm dodali funkcijo “kalkulator za razdelitev napitnin”. S kalkulatorjem si lahko vaši zaposleni med seboj razdelijo napitnino v nekaj sekundah. Pri tem so ustrezno bolj nagrajeni tisti, ki dobijo več napitnine, hkrati pa se napitnina razdeli med celotno ekipo, kar prispeva k boljšemu vzdušju vaših zaposlenih. Program Microgramm omogoča vso evidenco nad napitninami in s tem zadosti pogoju FURSa, da je napitnina v skladu s tolmačenjem 30. marca 2022 neobdavčena.

Naš spletni portal vam omogoča, da imate takojšen popoln pregled nad kartičnimi plačili. Dostop do portala lahko omogočite tudi vaši računovodji in si s tem olajšate delo.